banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet’ten taksicilere sağlık kiti desteği

İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, taksi duraklarını ziyaret ederek taksiciler için özel olarak hazırlanan sağlık kiti paketlerini teslim etti. 

28 Nisan 2020 17:37
Başkan Hürriyet’ten taksicilere sağlık kiti desteği

İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kentimizde koronavirüs salgınında fedakarca görev yapmayı sürdüren taksicilere maske, dezenfektan, siperli maske ve sağlık kiti desteği verdi. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu, meclis üyeleri Süleyman Şen ve Yaşar Kardeş ile kent merkezindeki taksi duraklarını ziyaret eden Başkan Hürriyet, özenle hazırlanan sağlık kitlerinin olduğu paketleri taksi duraklarına teslim etti. 
 
TAKSİCİLERDEN TEŞEKKÜR
 
Koronavirüs salgınıyla dikimevine dönüştürülen İzmit Mehmet Ali Paşa Gençlik Merkezi’nde gönüllü kadınlar tarafından üretilen maske ve siperli maskelerin kendileri için temin edilmesine oldukça sevinen taksiciler, desteklerinden ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkür etti. Başkan Hürriyet, “Bu zor zamanlarda kendi öz kaynaklarımızla ürettiğimiz sağlık kitlerimizi, sağlık çalışanlarımızdan sonra ilk kez sizlere veriyoruz. Üretimine aralıksız devam ettiğimiz sağlık kitlerimizi kentimizdeki tüm esnaflarımıza gücümüz yettiğince dağıtacağız. Hepinize işlerinde kolaylıklar diliyor ve mübarek Ramazan ayımızın da hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393