banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Sezer: Önceliğimiz sağlamlık ve tasarruf

Gölcük Belediyesi, kendi bünyesinde yeraltı evsel atık konteynerinin imalatını yapıyor. Ayrıca yıpranan konteynerler galvaniz ile kaplanarak tekrar kullanılması sağlanıyor. Başkan Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Önceliğimiz sağlamlık ve tasarruf” dedi.  

29 Nisan 2020 14:56
Başkan Sezer: Önceliğimiz sağlamlık ve tasarruf

Gölcük Belediyesi Makine İkmal Amirliği bünyesinde, hidrolik sistemli, 2 bin 400 litre hazneli ve 3 bacalı olarak yer altı evsel atık konteynerlerinin üretimini yapıyor. Konteynerleri kendi bünyesinde üretilmesiyle, maliyetler azalıyor ve tasarruf yapılıyor. Ayrıca; daha sağlam olarak yer altı çöp konteynerlerinin imalatı yapılırken, meydana gelen arızalar da belediye ekipleri tarafından onarılıyor. Zaman içinde yıpranan konteynerlerin aksamları ise galvaniz ile kaplanarak, daha sağlam olarak tekrar kullanılması sağlanıyor. 

“TASARRUF YAPIYORUZ”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer: “Yaşadığımız zorlu süreçte de özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Makine İkmal Amirliği bünyemizde belediyecilik hizmetlerinde kullandığımız birçok gerekli ekipmanı üretiyoruz. Yer altı evsel atık konteynerleri de bundan sadece biri. Önceliğimiz sağlamlık ve tasarruf. Bunun yanında evsel atık konteyneri, demir köprüler, mazgallar ve dekoratif demir korkuluklar da üretiliyor. Araçlarımızın tüm bakım ve onarımlarını da yapıyoruz. Hatta hurdaya ayrılacak noktaya gelmiş iş makinelerini bile ekiplerimiz sıfır görünüme kavuşturuyor. Bu sayede tasarrufta yapmış oluyoruz” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393