banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Maskeli bando takımından müzik ziyafeti

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi gençleri oluşturdukları karma bando gurubu dün akşam iftardan sonra 65 yaş üstü insanlara müzik ziyafeti verdi.  

14 Mayıs 2020 14:18
Maskeli bando takımından müzik ziyafeti

Çeşitli Müzik grupların elemanlarından oluşan gönüllü gençler bir araya gelerek mahalle insanlarına Rumeli ve potpuri şarkıların çaldılar. “Evinizde kalın, Balkonlarda kalın” sloganıyla 65 yaş üstü büyüklerine moral olan gençler her gittikleri sokakta coşkuyla karşılandılar. Gönüllü bando grubu şu isimlerden oluştu.

Klarnette; Melih Kahraman, Saksafonda; Hakan Oral, Furkan Korap, Şenol Yalçın, Serkan Hacı, Akordeonda; Yasin Şengün, Hakan Hacı, Berkan Öztürk, Davulda; Murat Çelik, İbrahim Yalçın ve Trampete Ali Aslanoğlu çaldıkları Güldaniyem ve Rumeli müzikleriyle balkonlardaki büyüklerin gönüllerini fethettiler…
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393