banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP'nin kurucusuna bunu yapan başkasına ne yapmaz

Gebzeli Okan Kurt, sosyal medya hesabından AKP'nin kurucusuna bunu yapan başkasına ne yapmaz ki başlıklı dikkat çekici bir paylaşım yaptı. 

14 Mayıs 2020 12:15
AKP'nin kurucusuna bunu yapan başkasına ne yapmaz

İşte o paylaşımın içeriği: 
 
Ekmeğimle oynayarak beni mağdur edenler ve buna sessiz kalan AK Parti'nin yöneticilerine hakkımı helal etmiyorum. Gebze Belediyesi'nde çalışırken işten çıkarılınca o dönemin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasmanoğlu'na gittim. Bana aynen şöyle dedi: 
 
Bunun yaptığını (Adnan Köşker) Yahudi yapmaz. Sen bu partinin kurucususun, aynı zamanda aday adayı olmuş birisin. Çok yanlış yaptı Adnan. Hacca giderken böyle bir şey yapması hiç hoş değil. Bir insanın ekmeğiyle oynamak hiç hoş değil. Belediyede çalışırken aday adayı olduğun için bunu yapmış olabilir. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.