BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek Partisi İzmit’te yönetim de tamam

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu İzmit İlçe Başkanlığı görevine atanan Alper Gülebaş, kısa sürede yönetim kurulunu oluşturarak evraklarını Kocaeli Valiliğine teslim etti. 

15 Mayıs 2020 18:13
Gelecek Partisi  İzmit’te yönetim de tamam

İzmit Demokrasi Bulvarındaki il teşkilatıyla aynı binada faaliyet gösterecek olan Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanlığının 25 kişiden oluşan yönetim kurulu da tamamlandı. İlçe Başkanı Alper Gülebaş, il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık ile birlikte hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti.  Partide tüm birimleri oluşturduğunu belirten Alper Gülebaş, “ Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı. Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımlarında bulunduk. Maske temin edemeyen vatandaşlarımıza da imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olduk. Pandemi gölgesinde Anneler Gününü kutlayıp, ziyaretlerde bulunduk. Esnaf ziyaretlerimiz başladı. Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgınını en az hasarla atlatmayı, tüm vatandaşlarımızla sağlıklı günlerde bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.  Önümüzde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Ramazan bayramı var. Tüm halkımızın bayramlarını şimdiden kutluyoruz” dedi
 
GELECEK PARTİSİ İZMİT İLÇE YÖNETİM KURULU
 
1-Alper Gülebaş (Başkan)
2-Özcan Tarkan
3-Hüseyin Tepecik
4-Mehmet Alkız
5-Muhammet Yaşarlar
6-Sadi İnciel
7-Muhammet Balta
8-Bilcan Duman
9-Aynur Tuğtekin
10-Ali Umut Koçak
11-Gülşen Efe
12-Yunus Emre Eroğlu
13-Murat Mehmetoğlu
14-Seçkin Koygun
15-Yusuf Pilten
16-Doğan Aktaş
17-Oktay Yaycı
18-Ali İhsan Aydınlık
19-Alaettin Kaya
20-Ulaş Onur
21-Ali Çırpan
22-Vedat Bozkurt
23-Erhan Arslan
24-Erkan Bilnik
25-Aykut Çınar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.