banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Durmak yok, eser üretmeye devam

Uzuntarla Kültür Merkezi’nin incelemesi sonrası bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Bu merkezimizde aynı yapının içinde birden fazla fonksiyonun yapılabileceği bir kompleksi bölgemize kazandırdık” dedi.  

01 Haziran 2020 17:42
Durmak yok, eser üretmeye devam

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Kartepe İlçesi Uzuntarla Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Sağlık ocağı, KO-MEK, düğün salonu, muhtar odası, emekli odası, derslikler ve spor salonu gibi alanları içinde bulunduran Kültür Merkezi’ndeki çalışmaların planladığı gibi yapıldığını dile getiren Başkan Büyükakın, “Büyük bir keyifle ve mutlulukla hizmet alacak vatandaşlarımız için kültür merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Uzuntarla Kültür Merkezimizi birçok hizmet ihtiyacını karşılayacak şekilde planladık” dedi. 
 
 
“BÖLGENİN BİRÇOK İHTİYACINI KARŞILAMIŞ OLACAĞIZ” 
 
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay’ın hazır bulunduğu incelemede, “Bu gibi projelerin yapımı sürecinde bölgedeki insanımızla, belediye başkanımızla, muhtarımızla ve bölgedeki kanaat önderleriyle görüş alışverişinde bulunuyoruz. İhtiyaçları belirledikten sonra proje için bir tasarım yapılıyor. Bu projemizde çok amaçlı bir tespit ortaya çıktı ve ona göre de bir çalışma gerçekleştirildi. Böylelikle aynı binanın içinde birden fazla fonksiyonun ypılabileceği bir kompleks ortaya çıktı. İnşallah bölgenin birçok ihtiyacını da karşılamış olacağız” diye konuştu. 
 
“ HALKIMIZIN SAĞLIĞI, HUZURU VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 
 
Sağlık ocağı, KO-MEK kursları için derslik, düğün salonu, muhtar odası, emekli odası, derslikler ve spor salonu gibi alanların Uzuntarla bölgemizdeki ihtiyaçlara göre tasarlandığını da bir kez daha vurgulayan Başkan Büyükakın, “Ortaya koyduğumuz eserlerle halkımızın beklentilerine cevap veriyoruz. Tüm ekibimizle birlikte insanlarımızın hayatı, sağlığı, huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Eserlerimizle halkımızın duasını almak temel amacımız. Durmak yok, eser üretmeye devam” diyerek sözlerini tamamladı. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ise, “Uzuntarla Kültür Merkezimiz bitmek üzere. Bölgemizdeki birçok ihtiyaca cevap verecek bir proje gerçekleştirildi. Bu proje için Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393