banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet 10 yıllık çileye son verdi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kurtdere Mahallesi’nde 10 yıllık çileye son verdi 

14 Haziran 2020 21:35
Başkan Hürriyet 10 yıllık çileye son verdi

İzmit Belediyesi köylerde yaptığı rutin çalışmaların yanında vatandaşın taleplerine de cevap vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Kurtdere Mahallesi’nde tapu kadastrolu yolu 10 yıldır açtıramayan İsmail Çelikiz’in çilesi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından çözüldü. Meclis Üyesi Süleyman Şen’in girişimleriyle bölgede 650 metrelik kadastro yolu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kullanıma açıldı.
 
ÇOCUKLUK HAYALİMDİ
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 10 yıldır tapu kadastrolu yolu açılmayan İsmail Çelikiz’in yardımına koştu. 650 metrelik yolun açılmasından dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Çelikiz, “10 yıldır tapu kadastrolu yol hiçbir şekilde açılmadı. Böyle bir yer benim çocukluk hayalimdi. Çocuklarımla ve torunlarımla vakit geçirebileceğim büyük bir alanım var ve yolun açılmasına engel olacak yasal olmayan hiç bir durum yok. Fakat hep ertelediler. Ben Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve Meclis Üyemiz Süleyman Şen’e çok teşekkür ediyorum. 10 yıldır çözülmeyen sorunumu çözdüler. Allah herkese böyle yöneticiler nasip etsin” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393