banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Kocaman, İlyas Şeker'le oraya gitti

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, yapımı bitme noktasına gelen KARKAD Satış Ofisi hakkında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

29 Haziran 2020 20:28
Başkan Kocaman, İlyas Şeker'le oraya gitti

Kocaeli’nin ilk resmi tescilli kadın kooperatifi (KARKAD)’ın satış ofisinin yapımı bitme noktasında geldi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, KARKAD Satış Ofisi hakkında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. Belediye Başkanı Kocaman “Kocaeli’nin ilk kadın kooperatifi Kartepe Kadın Eli Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin satış ofisini bitiriyoruz. Kartepe’nin yemek kültürünü tüm dünyaya tanıtacağız” açıklamasında bulundu.   
 
MODERN SATIŞ YERİ
 
Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında KARKAD Satış Ofisi Acısu Mahallesi’nde 40 m2 kapalı, 20 m2 açık alanda hizmet verecek. Satış ofisi içerisinde mutfak, organik ürünlerin satışının yapılacağı raflar ve ikram masaları yer alacak. 
 
KARTEPE’NİN MARKASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “KARKAD Satış Ofisi kadın istihdamına katkı sağlayacaktır. Birbirinden marifetli kadınlarımız herşeyin en güzelini hak ediyor. Onların gücüne inanıyorum ve ilk günden itibaren her noktada kadınlarımıza  destek sağlıyoruz. Ürettikleri organik ürünlerle ilçemizin sınırlarını aşacaklarına, turizme ve insanlarımıza çok güzel hizmetler sunacaklarına gönülden inanıyorum. Satış ofisinde çalışmaların sonuna geldik. Kısa bir süre sonrasında hizmete açacağız. Amacımız Kartepeli kadınlarımıza emekleri karşılığında gelir elde etmelerini sağlamak hem de Kartepe ismiyle anılan, Kartepe’ye özgü bir marka yaratarak ününün sınırları aşmasını sağlamaktır” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393