BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit'te iki muhtardan Büyükşehir'e ulaşım tepkisi

İzmit Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yazgan ile Şirintepe Mahallesi Muhtarı Nilgün Düzen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine 1 aydır ulaşımda yaşanan sıkıntılar nedeniyle tepki gösterdi. 

30 Haziran 2020 01:17
İzmit'te iki muhtardan Büyükşehir'e ulaşım tepkisi

İki muhtarın ortaklaşa hazırladıkları yazılı açıklamanın içeriği şöyle: 

Bu işi yapacaksanız yapın yapmayacaksanız bırakın. Cumhuriyet ve Şirintepe Mahallerinin 72-95-96 ve S81 numaralı halk otobüsleri ile minibüsünü niçin kaldırdınız?
 
İzmit merkezden yada diğer her hangi bir bölgesinden evine, işine yada SGK da işini takip etmek için gelmek isteyen yaşlısı ,genci, hastası saatlerce o duraklarda beklemek zorunda bırakılıyor.
Yazık değilmiş..!

Sadece 80 Belediye Otobüsü ile 81 Kırmızı minibüslere mahkûm edildik. Onlarda saat başı gelip gidiyorlar. Her şeyi ben yaptım oldu bittiye getiriyorsunuz. Kamu oyu biliyor ki tüm dolmuşlar ister boş ister dolu gelip gitsin hepsi havuzdan tam yolcu kapasitesi parasını alıyorlar.
 
İş öyleyse niçin yukarıdaki araçlarımızı kaldırdınız?
 
Mahallelerimiz yerleşkesinde yaşayan vatandaşlarımız bu araçların tekrar hayata geçirilmesini hatta ilave olarak da AKÇARAY 'ın son durağından link şeklinde Cumhuriyet mahallesinden geçerek Şirintepe eski stadın yanından şahin tepesine dönüşününde şahin tepesinden Cumhuriyet mahallesi sahilden AKÇARAY son durağına gelsin talep ediliyor.
 
Halkımızın bu talebini bizlerde olumlu karşılıyoruz.
 
Bizlerinde bu şehirde yaşadığını unutuyorsunuz?
 
Eğer kendi bildiğiniz gibi yapmaya devam edecekseniz bir daha “OYMOYYOK” diyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.