banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Vatandaş Gölcük-Gebze arasındaki yolculuk pahalı dedi

Gölcük Otogar'dan kalkıp Altınova üzerinden Osmangazi Köprüsü'nü kullanarak Gebze'ye yolcu taşıyacak olan Hat 700 seferlere bugün başladı. Karamürsel Dereköy durağına kadar yolcu alacak olan bu ulaşım imkanı için belirlenen fiyatın yüksek olmasından yakınan vatandaşlarda indirim talebinde bulundu. 

01 Temmuz 2020 13:14
Vatandaş Gölcük-Gebze arasındaki yolculuk pahalı dedi

Aynı konuyla ilgili bir okurumıuzdan gelen mailin içeriği şöyle: 

Hat 700 otobüs seferinin başlayacığı yıllar öncesinden söz verilmişti. Ümitle bekledik. Fakat beklentilerimiz otobüs bilet fiyatının 25 TL olduğunu öğrendiğimizde hayal kırıklığına dönüştü.
 
1-) Adapazarı treni faaliyette iken Gölcük-Karamürsel ilçelerinde ikamet edenler Tütünçiftlik ve Hereke' ye vapur ile geçerek Gebze ve İstanbul' a çok daha ucuza gidebiliyordu.
 
2-) Halen Büyükşehir tarafından işletilen Hat 200 Otogar-Kartal arasında tam yolcu taşıma ücreti 10,5 TL olup, Gölcük-Gebze arasında belirlenen bedel ile mukayese edildiğinde ücretin ne kadar yüksek olduğu açıkça görülmektedir.
 
İlimizin güney ilçelerinde oturanların cezalandırılmaması, bu hizmetin kamu yararı olarak görülmesi ve tam bilet fiyatının makul bir bedele indirilmesi için konu Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin görüşlerine sunulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393