banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fikri Işık mutlu günde ortaya çıktı

Uzun süredir ortalarda görünmeyen, eski Başbakan Yardımcısı, eski bakan ve AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, evlenen bu çifti mutlu gününde yanlız bırakmadı. 

01 Temmuz 2020 11:37
Fikri Işık mutlu günde ortaya çıktı

İZAYDAŞ Teknik Müdürü Salih ve Şebnem Deveci'nin Elektrik Mühendisi oğlu Metin Mert, DSİ emeklisi Recep Cemile Çelik Çiftinin Diş Hekimi kızı Handenur'la nikahlandı.

Sekapark Bahçedeki Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün kıydığı nikah töreninde geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, AK Parti Gölcük geçmiş dönem ilçe Başkanı İdris Alp, Ömer Koçar ve Ayşenur Ulay genç çiftin mutluluğunun şahitleri oldular. Deveci ve Çelik Aileleri Metin Mert&Handenur'un nikah mutluluğunu paylaştı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416