BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Samet Şengöz ve Ecenur Sevilen'den düğüne davet

Kentimizin aktif ve tanınan gençlerinden Samet Şengöz ile AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Ecenur Sevilen, dünya evine giriyor. Çift, davetiye ulaştıramadıkları dostlarına gazetemiz üzerinden çağrı yaparak düğünlerine davet etti  

16 Temmuz 2020 21:54
Samet Şengöz ve Ecenur Sevilen'den düğüne davet

Genç İzmitliler Platformunun eski başkanı, oldukça aktif bir isim olması nedeniyle İzmit'te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Samet Şengöz, dünya evine giriyor. Şengöz, AK PARTİ İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Ecenur Sevilen ile nikah masasına oturuyor.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Eski Akmeşe Belediye Başkanı Hilmi Sevilen ve Semra Hanım’ın kızları Ecenur Sevilen ile Ayşe ve Selahattin Şengöz’ün oğulları Samet Şengöz’ün kına gecesi yarın (16 Temmuz Perşembe) saat 19.00-23 saatleri arasında Akmeşe’de bulunan Ural Ataman Spor Tesisinde gerçekleştirilecek. Çiftin düğünü ise 18 Temmuz Cumartesi günü Kartepe’de bulunan Hergeleci İbrahim Er Meydanı’nda yapılacak. Saat 18.30-23.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan düğün merasimine çok sayıda siyasetçinin ve kent protokolünden ismin katılması bekleniyor.

ARAÇ KALDIRILACAK

Erkeklerin de katılabileceği, İstanbul’dan bir ses sanatçısının yer alacağı ( Rumeli Orhan & Kemal kardeşler ) kına gecesine katılmak isteyenler için saat 18.30’da, düğün merasimine katılmak için ise saat 17.00’de Şengöz ailesinin hanesinin önünde otobüs kaldırılacak. Katılım sağlayacak olanlar 0544 271 41 41 numaralı telefondan Mustafa Şengöz ile irtibata geçip, bilgi alabilirler.

DAVET ETTİLER

Samet Şengöz ve Ecenur Sevilen, gazetemiz aracılığı ile tüm akraba, dost ve tanıdıklarına çağrıda bulunarak, “Beraberliğimizi evliliğe götüren bu yolda mutluluğumuzu siz değerli dostlarımızla paylaşmak isteriz. Sevgi çemberimizin geniş ve ulaşılması zor olduğunu biliyoruz. Bu süreçte yoğunluktan dolayı davetiye iletemediğimiz, arayıp ulaşamadığımız tüm dostlarımızı cemiyetimize bekliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.