BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Özlü Duayla Nöbet Vakti’nde

15 Temmuz Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde hayatını kaybeden şehitlerimiz için Milli İrade Meydanı’nda Duayla Nöbet Vakti programı düzenlendi. 

16 Temmuz 2020 18:14
Başkan Özlü Duayla Nöbet Vakti’nde

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen “Dua ile Nöbet Vakti” programına Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, belediye meclis üyeleri ve personeller katıldı. Başiskele Belediyesi, vatandaşların su ve maske ihtiyacını karşılamak için etkinlik alanında stant açarken Belediye Başkanı M. Yasin Özlü programın başından sonuna kadar meydanda hemşehrileriyle birlikte duayla nöbet tuttu. Başkan Özlü hemşehrileriyle bol bol hasbihal ederken, onlarla günün anısına fotoğraf çektirdi.

KAHRAMANLARIMIZ DUALARLA ANILDI

Şehitlerimizi anma programında 251 şehidimiz için okunan 350 bin Yasin-i Şerif’in duası yapılarak şehitlerimizin ruhlarına hediye edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan “Kurtuluş Senfonileri 15 Temmuz” özel gösterimi katılımcılara duygu yüklü anlar yaşattı. 15 Temmuz 2016 tarihinde kanla yazılan destanla başlayan; Anadolu Türküleri ve evrensel armonilerle harmanlanan Kurtuluş Senfonileri, 15 Temmuz’un 4. yılında Kocaelililerle buluştu. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393