BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi maskeleri evlere götürüyor

Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını İzmit’in her köşesine ulaşarak devam ettiren İzmit Belediyesi, vatandaşların evde kalmasını önemseyerek maske ve sağlık kiti dağıtımını kapılarına götürüyor. 

17 Temmuz 2020 02:51
İzmit Belediyesi maskeleri evlere götürüyor

İzmit’in dört bir yanına giderek vatandaşlara sağlık kiti dağıtımını gerçekleştiren İzmit Belediyesi ekipleri, halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek adına bütün imkânlarını seferber eden İzmit Belediyesi, 20 kişiden oluşan ekibiyle beraber Sanayi Mahallesi’nin ardından Gültepe Fatih Mahallesi’ndeki tüm sokak ve caddelere yayılarak vatandaşların kapılarını teker teker çaldı. 
 
VATANDAŞ MUTLU
 
Halkın sağlığını korumak adına titizlikle çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri; maske, dezenfektan, kolonya ve sabun gibi sağlık malzemelerinden oluşan sağlık kitini vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi’nin yeni rotası Gültepe Fatih Mahallesi’nde tüm sokak ve caddelerdeki evlerin kapısını çalarak sağlık kitini vatandaşlara ulaştıran ekipler, aralıksız her gün dağıtıma devam ediyor. Vatandaşlar evlerine kadar gelen bu hizmet karşılığında mutluluklarını dile getirerek, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.