banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet’ten marketlere, Dayanışma Kampanyası teşekkürü

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in koronavirüs salgını üzerine ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirdiği Dayanışma Askısı Kampanyasına destek olan marketlere teşekkür belgesi ve Kocaelispor hediyeleri verildi. 

30 Temmuz 2020 21:55
Başkan Hürriyet’ten marketlere, Dayanışma Kampanyası teşekkürü

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde, Covid-19’dan ekonomik olarak olumsuz yönde etkilenen ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirilen Dayanışma Askısı kampanyasına marketler yoğun ilgi gösterdi. İzmit Belediyesinin yardımlaşmayı yaygınlaştırmak için yaptığı kampanyaya çok sayıda market destek verdi. Vatandaşlar da İzmit Belediyesi tarafından maketlere koyulan Dayanışma Askıları’na kendileri için yaptıkları alışverişin yanı sıra fazladan erzak satın alıp koyarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
 
KOCAELİSPOR ÜRÜNLERİ DE HEDİYE EDİLDİ
 
Kampanyaya katılarak yardımlaşma duygusunu güçlendiren marketlere Av. Fatma Kaplan Hürriyet imzalı teşekkür belgesi verildi. İzmit Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından da marketlere Kocaelispor armalı maske, anahtarlık ve araç askısı hediye edildi. Market sahipleri de dayanışmayı arttıran kampanyadan dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sunarak, bu tür kampanyalara İzmit Belediyesinin yanında olarak her zaman destek vereceklerini belirtti. 
 
KAMPANYAYA DESTEK VEREN MARKETLER
 
Dayanışma Askısı kampanyasına katılıp İzmit Belediyesi tarafında teşekkür belgesi verilen marketler; Yenişehir Çağrı Market, Çarşı Çağrı Market, Ahi Market, Aso Market, Ata Market, Egemen Market, Toros Market, Kulla Market, Orka Gross Market, Yenişehir Rimal Market, Yahyakaptan Rimal Market Yahyakaptan Gross Market, Ankara Market, Kesmar Market, Akar Market, Mopaş Market, Semt Bakkal, Genceller Market, Nokta Market, Yakamoz Market, Ekonomi Market.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393