BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başiskele’de kurban atıkları anında toplanıyor

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile yürütülen Kurban atıkları toplama çalışmaları bayramın 1. günü başladı, dört gün boyunca da devam edecek. 

01 Ağustos 2020 11:23
Başiskele’de kurban atıkları anında toplanıyor

Bayram öncesinden planlamalarını yapan ve nöbet çizelgelerini oluşturan Başiskele Belediyesi iş makinaları ve yer ekipleriyle kesim yapılan noktalardan kurban atıklarını çevre kirliliği ve sağlık açısından bir olumsuzluğa yol açmadan topluyor. 
 
Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla çalışmalarını özveriyle gerçekleştiren ekipler sorumluluk bölgelerinde gördükleri atıkları alırken 444 41 10 numaralı çağrı merkezine atıkların alınması konusunda gelen talepleri de yerine getiriyor. Toplanan kurban atıkları belirlenen atık alanında açılan büyük çukurlara boşaltılıyor.
 
Ayrıca ekipler bayram izninde olan vatandaşların evlerinde ve bahçelerinde yapacaklarını düzenlemeler ve buradan çıkarabilecekleri moloz ve bitki atıklarını toplanması için çöp taksi ile hizmet veriyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393