banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Dilovası protokolü bayramda buluştu

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Emniyet Müdürlüğü ve Dilovası Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek bayramlaştı.  

02 Ağustos 2020 13:02
Dilovası protokolü bayramda buluştu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kent bayramlaşması yapılamayan Dilovası’nda protokol bayramlaşma için buluştu. Kurban Bayramı’nın ikinci günü gerçekleşen protokol bayramlaşmasına Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı, Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, AK Parti İlçe Başkan vekili Yavuz Celep ve ilçe yönetimi MHP İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Kızılay Şube Başkanı Süleyman Ok, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. 
 
GÜVENLİK GÜÇLERİNİN BAYRAMINI KUTLADILAR 
 
Protokol önce İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun ve sonrasında İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı’nın misafiri oldular. Dilovası protokolü katıldıkları ziyaretlerde güvenlik gücü personelinin bayramını da kutladılar. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393