banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Asfaltla yenilenen Tüysüzler sokakları vatandaştan tam not aldı

İzmit’in tüm mahallerini kaliteli ve konforlu yollara kavuşturma parolası ile çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesinin, Tüysüzler Mahallesi’ndeki asfalt yama çalışması vatandaşlardan tam not aldı.  

03 Ağustos 2020 21:13
Asfaltla yenilenen Tüysüzler sokakları vatandaştan tam not aldı

Vatandaşların yollarda araçlarıyla güven içerisinde seyahat edebilmeleri için 7 gün 24 saat çalışan İzmit Belediyesi ekipleri, İzmit’in tüm mahallelerine hizmet götürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu doğrultuda Tüysüzler Mahallesi Levent Sokak’ta hummalı bir asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler deforme olan asfaltı sökerek, yolu vatandaşların güvenliği ve konforlu seyahat edebilmeleri açısından sıcak asfaltla yenileyip hazır hale getirdi.  
 
BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR
 
Levent Sokak’ta, 160 ton sıcak asfalt kullanılarak yenilenen yol vatandaşların kullanımına sunuldu. Çalışmaları yerinde takip eden Tüysüzler Mahallesi Muhtarı Selahattin Harata, ekiplere ‘kolay gelsin’ diyerek İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e mahalleye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Ekiplerin, hızlı ve özverili bir şekilde yaptığı asfalt yama çalışması Muhtar Harata ve vatandaşlardan tam not aldı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393