banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Özü ilçe başkanlarıyla omuz omuza

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi anma programının ardından Başiskele Sahili’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.  

18 Ağustos 2020 21:31
Başkan Özü ilçe başkanlarıyla omuz omuza

Başkan Özlü vatandaşlar ile sohbetini, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve MHP İlçe Başkanı Serkan Günaydın ile birlikte gerçekleştirdi. Başiskele’de cumhur ittifakı ile her alanda uyumlu ve omuz omuza çalışmalar sürdüren başkanlar vatandaşlar ile hasbihal ettiler.
 
Özellikle kontrollü sosyal hayat sürecinde tedbirsiz davranmanın sürecin uzaması noktasında ne kadar büyük önem arz ettiğinin altını çizen başkanlar tedbir ve konunun ehemmiyeti hakkında vatandaşlara hatırlatmalarda da bulundu. Aynı zamanda hal hatır ve taleplerini de sorarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. 
 
Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü “ Başiskele’de güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu durum ne olursa olsun biz birlikte omuz omuza var olarak herşeyin üstesinden geliyoruz Allah’ın izniyle. Vatandaşlar ile de bir araya gelerek, istişarelerimizi her zaman gerçekleştiriyoruz. Böylece süreç daha sağlıklı ve yerinde ilerlemiş oluyor.” dedi. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.