BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük Belediyesi durmaksızın çalışıyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla ilçe genelinde, sıcak asfalt serimi, parke, asfalt yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  

18 Ağustos 2020 14:55
Gölcük Belediyesi durmaksızın çalışıyor

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
 
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Yollarımızda konforu arttırmak, kaldırımlarımızı düzgün hale getirmek için ekiplerimiz plan dahilinde çalışmalarına cadde ve sokaklarda aralıksız devam edecekler” dedi.
 
NELER YAPILDI?
 
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler: Denizevler Mahallesi, Mazhar Özen Caddesi, Bahçekapılı Caddesi, Çelebi  Caddesi, Sahil Yolu ve 55. Sokak’ta asfalt yama çalışması, İhsaniye Zafer Sokak’ta asfalt yama çalışması ve zemin hazırlığı, Hasaneyn Köyü kaya ve toprak tahkimat işi, Panayır, Hasaneyn ve Kanpara Köyleri’nde yol serimi çalışması, Paksan villaları önü Filiz Sokak’ta yağmur suyu kanal düzenlemesi ve asfalt yama çalışması, Topçular Mahallesi, Akif Ögretmen Sokak Girişi set yapımı, Siretiye Köyü’nde beton yol çalışması, İhsaniye Merkez Mahallesi, Zafer Sokak ve Park Caddesi’nde yol birleştirme ve yama çalışması, Piyalepaşa Mahallesi, 598. Sokak devamında yol genişletme çalışması,  Dumlupınar Mahallesi, 63.Sokak parke tamiri, Yukarı Değirmendere Mah, Dere Yolu taş duvar çalışması, Piyalepaşa Mahallesi, 608 ve 614  Sokak asfalt yama çalışmalarını yaptı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.