BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özel Yahya Kaptan Koleji de eğitime hazır

12 Ağustos Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile okulların 24 Ağustos’tan 21 Eylül’e kadar uzaktan eğitim, 21 Eylül itibariyle de kademeli olarak yüz yüze ve seyreltilmiş eğitim ile devam edeceği belirtildi.  

22 Ağustos 2020 11:36
Özel Yahya Kaptan Koleji de eğitime hazır

İzmit’in başarılı okullarından Özel Yahya Kaptan Koleji okul müdürü Çiğdem Horoz, pandemi sürecinde okul ve uzaktan eğitim hazırlıklarını anlattı. Horoz, “En güçlü yanımız sevgi. Sevgi ile uzaktan eğitimi de, yeni normal yüz yüze okul sürecini de  verimli ve sağlıklı bir şekilde yöneteceğimizi düşünüyoruz. Zaten Mart itibariyle başlayan süreçte uzaktan eğitime en kısa sürede geçen ve bu süreci başarılı geçiren okullardan biri olduk. Bunu bu dönem de devam ettireceğiz.  Yüz yüze eğitime geçildiği andan itibaren hiçbir kaygıya yer vermemek adına da önlemlerimizi aldık ve eğitim, ofis alanları ile bekleme alanlarını fiziksel mesafe kuralarına göre yeniden düzenledik. Sevgi dolu personelimiz ile “Online Eğitim” ve “12-14 Kişilik Sınıflar” ile yüz yüze eğitime hazırız. Öğrencilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.