BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ücretsiz balık ekmek ziyafeti korona engeline takıldı

İzmit'te her yıl balık sezonunun başlangıç tarihi olan 1 Eylül'de Marina olarak bilinen sahil kenarında gerçekleştirilen ve halka ücretsiz balık ekmek dağıtımının yapıldığı ziyafet bu sefer korona salgını nedeniyle gerçekleştirilemiyor. 

31 Ağustos 2020 18:58
Ücretsiz balık ekmek ziyafeti korona engeline takıldı

İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Karahasan “1 Eylül Dünya Barış Günü ve Balık Av Sezonu “ ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Karahasan; -2006 yılında almış olduğunuz karar ile geleneksel hale getirdiğimiz ‘ 1 Eylül Dünya Barış Günü ve balık av sezonu ‘ açılışı ve halkımıza ücretsiz olarak sunduğumuz balık ekmek dağıtımı etkinliğini pandemi nedeniyle yönetim kararı ile üzülerek iptal etmiş bulunuyoruz. Umarız pandemi kontrol altına alınır sona erer ve seneye etkinliğimizi önceki yıllarda olduğu gibi daha büyük çoşku ile kutlarız.
 
Faaliyetlerimize devam etmekteyiz

Marinada faaliyette bulunan 8 tekne lokantalarımızda tüm korona virüs önlemleri alınmış olup faaliyetlerimize devam etmekteyiz. 2020-2021 balık av sezonunun bol ve bereketli geçmesini diliyoruz... Saygılarımla 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.