BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek İzmit hızlı başladı

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, kadın ve gençlik kolları başkanlarını atadı. Uçar, birkaç gün içerisinde yönetim kurulu görev dağılımını da tamamlayacağını söyledi. 

31 Ağustos 2020 20:42
Gelecek İzmit hızlı başladı

İki hafta önce yapılan kongrede İzmit ilçe başkanı seçilen Ömer Uçar, bir hafta önce mazbatasını alarak göreve başlamıştı. Haftanın ilk günü ilçe teşkilatında bir açıklama yapan Ömer Uçar, ilçe kadın kolları başkanlığına Esra Yeşil, ilçe gençlik kolları başkanlığına ise Emirhan Özen’i atadıklarını açıkladı. Hafta sonu yapılan il kongresi nedeniyle görev dağılımı ve atamalarla ilgili acele etmediğini belirten Uçar, “İl kongremize elimizden gelen katkıyı vermek için çabaladık. Kamuoyunda oluşturulmak istenen olumsuz havaya karşın bizler birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir aileyiz.
 
Çekirdek aile yapısından her geçen gün büyüyen geniş bir aile olduk. Seçimle göreve gelen arkadaşlarımla kolları sıvadık. Kadın ve gençlik kolları olmadan sahaya inemeyiz. Esra hanım olsun, Emirhan kardeşimiz olsun üstlendikleri görevleri yerine getirebilecek beceri ve enerjiye sahipler. Bunu da il kongresi sürecinde gösterdiler. Kendilerine başarılar dilemiyorum, çünkü onların başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Gelecek Partisi olarak farkımızı ortaya koyacağız” dedi. Yetki belgelerini alan Esra Yeşil ile Emirhan Özen de kendilerine olan güveni boşa çıkarmamak için 7x24 çalışacaklarını belirterek ilçe başkanı Ömer Uçar’a teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.