BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele'de Paşadağ, çocukların kahkahasıyla şenlendi

Başiskele Belediyesi, kentin çocuklarının ayağına eğlence götürmeye devam ediyor. “Mahallemde Şenlik Var” ekibi bu kez Paşadağ Mahallesi’nde çocukları eğlendirdi.  

01 Eylul 2020 01:02
Başiskele'de Paşadağ, çocukların kahkahasıyla şenlendi

Türkiye genelinde 2020–2021 Eğitim Öğretim Yılı’nın uzaktan eğitim yoluyla başlaması sonrası Başiskeleli çocukların eğlenmesine ve sosyalleşmesine büyük katkı sunmaya devam eden Başiskele Belediyesi, “Mahallemde Şenlik Var” etkinliğine Paşadağ Mahallesi Gübretaş İlkokulu yanında devam etti.
 
Her gün başka bir mahallede sahne kuran gezici tiyatro ekibi çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor. Çocukların aileleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte geleneksel tiyatro oyunları, İbiş gösterileriyle bol bol kahkaha atan minikler, Hacivat ve Karagöz oyunuyla keyifli vakitler geçirdiler. 
 
Yarışmaların da yapıldığı etkinlikte çocuklara sürpriz hediyeler, balonlar da dağıtıldı. Koronavirüs tedbirlerinin en üst düzeyde tutulduğu etkinlikte alana dezenfektan üniteleri yerleştirilirken sosyal mesafe, maske takma ve hijyen kurallarına dikkat edildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.