banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Belediyesi'nde bazı katlar karantina altında mı?

İzmit Belediyesi'nde korona nedeniyle bazı katların kapatıldığına dair iddialar yalanlandı. 

14 Eylul 2020 13:24
İzmit Belediyesi'nde bazı katlar karantina altında mı?

İşte o açıklamanın içeriği: Bugün bazı basın yayın organlarının web sayfalarında yayınlanan, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binasının 5 ve 6’ncı katlarında koronavirüs nedeniyle karantina uygulandığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Salgın nedeniyle tüm dünyanın virüsle mücadele ettiği bu dönemde, kurumumuzdan bir personelin covid 19 testinin pozitif çıkması üzerine, personelin tedavi süreci hemen başlatılmıştır. Personelin görev yaptığı birimdeki diğer çalışanlara ise tedbiren covid 19 testi uygulanmıştır. Belediyemizde sosyal mesafe ve maske uygulaması ciddiyetle sürdürülmekle beraber, çıkan test sonuçlara göre, T.C. Sağlık Bakanlığı prosedürlerine uygun olarak hareket edilmeye devam edilecektir
 
İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binasındaki tüm kat ve birimlerimizde, kamu hizmetimiz rutin şekilde devam etmektedir. Tüm dünyayla birlikte ülkemiz ve kentimizde de salgın şeklinde ilerleyen covid 19 koronavirüse karşı en başından beri kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadele, aynı ciddiyetle devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393