BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başiskele’de sıfır atık seferberliği

Başiskele Belediyesi, Sıfır Atık Seferberliği kapsamında Zabıta Müdürlüğü Çevre Koruma birimi personelleriyle iş yerlerine bilinçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.  

15 Eylul 2020 08:42
Başiskele’de sıfır atık seferberliği

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde söz verdiği projelerin başında gelen “Sıfır Atık Seferberliği” konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda tüm mahalle muhtarlarına ilgili bilgilendirme dokümanlarıyla tanıtımlar yapan Başkan Özlü, dergi ve bültenleri e-dergi şekline dönüştürmenin ardından tüm tebrik kartları ve duyuruları da e-davetiye ve e-tebrik kartlarına dönüştürdü. 
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da tensipleriyle üzerinde durulan ve önemsenen sıfır atık konusunda Başiskele Belediyesi titiz çalışmalar sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde yine bu kapsamda Başiskele Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çevre koruma birimi iş yerlerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerde sıfır atık seferberliği hakkında hazırlanan el broşürünü dağıttılar ve bilgilendirmeler yaptılar. Özellikle atık yağ ve atık pil gibi atıkların ayrıştırılması ve geri dönüşüme kazandırılması konusunda firmalara gerekli uyarılar yapıldı. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393