banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Türkiye'yi gülümseten o köpeğe belediye sahip çıktı

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sırasında İzmit Kent Meydanında sergilenen tiyatro oyununda, rol gereği yaralı rolünde yerde yatan oyuncunun boynuna sarılarak sevgisini gösteren ve bir anda tüm Türkiye’nin ilgi odağı olan köpeği sokakta bırakmayarak, sahiplendi 

15 Eylul 2020 18:23
Türkiye'yi gülümseten o köpeğe belediye sahip çıktı

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde "Kuvay-i Milliye Destanı" isimli oyun sırasında tiyatro ekibinden bir oyuncunun yaralı rolünde yerde yattığı anda, sahneye girerek oyuncunun boynuna sarılarak yardımcı olmaya çalışan sokak köpeğini sahiplendi. Can dostumuzun tüm Türkiye’yi duygulandırarak gülümseten hareketine kayıtsız kalmayan İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, tüm tedavilerini yaptığı köpeğe İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarı’nda oluşturulan özel barınakta kucak açtı.
 
“SEVGİSİNE KAYITSIZ KALMADIK”
 
Görüntüleri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra tüm Türkiye’nin içini ıstan köpekle ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya, “30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerindeki bir gösteri sırasında oyuncumuz oyun gereği yaralanmıştı. Can dostumuz seyircilerin arasından çıkarak yerdeki oyuncumuza sarıldı ve onun acısını paylaşmaya çalıştı. Hatta bu işi o kadar profesyonelce yaptı ki izleyen vatandaşlar bir süre onun da oyunun parçası olduğunu zannettiler. İzmit Belediyesi olarak biz de can dostumuzun bu sevgisine kayıtsız kalmadık. Tüm medikal bakımlarını yaparak kanatlarımızın altına aldık. Artık can dostumuz ve maskotumuz olarak hep bizimle kalacak” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393