banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Canlı yayında anket sonuçlarını açıkladı!

Haber Global'de konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptırdıkları anketlerde AKP ve MHP'nin oylarının düştüğünü, kararsız seçmenin ise artış gösterdiğini söyledi. 

30 Eylul 2020 13:13
Canlı yayında anket sonuçlarını açıkladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Global’de gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı.Yaptırdıkları anketin sonuçlarına ilişkin de konuşan Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı'nın iki ayağı AKP ve MHP'nin oylarında ciddi bir düşüş olduğunu savundu.Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"DOĞRU SÖYLEMEK GEREKİRSE..."

"Gelen güvendiğimiz birden fazla kuruluşun anketi var. Anketler içinde AKP ve MHP’nin oylarında ciddi bir düşüş var. Kararsızlarda ciddi bir yükseliş var. Bizim oylarda da artış var ama… Doğruları söylemek gerekirse çok yüksek bir artış yok. Vatandaş şu anda gözlüyor." 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.