BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de korona denetimi

İçişleri Bakanlığı tarafından "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde başlatılan koronavirüs denetimleri Başiskele’de sık sık yapılmaya devam ediyor. 

01 Ekim 2020 16:48
Başiskele’de korona denetimi

Başiskele Kaymakamı İsmail Gültekin, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve İlçe Jandarma Komutanı Gürbüz Göksu’nun katılımıyla bugün ilçedeki iş yerleri ve esnaf Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetlendi. 
 
Başiskele’de Kovid-19 ile mücadelede vatandaşların rehavete kapılmaması ve halk sağlığının korunması amacıyla sık sık gerçekleştirilen denetimlerde Başkan Özlü ve Kaymakam Gültekin vatandaşları kurallara uyulması konusunda uyardılar.
 
Denetimler kapsamında esnaf ve vatandaşların maske kullanımı, sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve temizlik kurallarına uymaları hususlarında uyarılar ve denetlemeler yapıldı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.