banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti yönetiminden Gelecek Körfez’e ziyaret

İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, belediye meclisi üyeleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 

01 Ekim 2020 17:11
İYİ Parti yönetiminden Gelecek Körfez’e ziyaret

İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, Körfez Belediye Meclisi Üyeleri Reşat Sarı ve Ender Oğuz ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker’i makamında ziyaret ettiler. İlçe başkanı Cahit Sürüm’ün rahatsızlığı nedeniyle ziyarete katılamadığını belirten Ayşegül Dinç, “Yeni kurulan ve kongre süreçlerini tamamlayan Gelecek Partisi’ni en iyi bizler anlarız. Ne tür zorlu bir süreçten geçtiğinizi, hele hele bu pandemi sürecinde neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Körfez’de siyasete renk ve kalite kattınız. Başarılar diliyoruz” dedi.
 
İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İYİ Parti yönetimini ağırlayan Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ortak paydamız Körfez ilçemizdir. İlçemizin doğru ve iyi yönetilmesi için muhalefet olarak görevimizi yapacağız. Bu tür ziyaretlerin siyaset zeminine kalite getireceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.