BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Gültepe’nin 18 yıllık çilesine son verdi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gültepe Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nin uzun yıllardır bakımsız bırakılan yolunu baştan sona asfaltlayarak Gültepelilerin 18 yıllık yol çilesine son verdi. 

02 Ekim 2020 12:17
Hürriyet, Gültepe’nin 18 yıllık çilesine son verdi

Başkan Hürriyeti, geçtiğimiz ay Gültepe Mahallesi’ne yaptığı ziyarette Namık Kemal Caddesi yolunun düzeltilmesiyle ilgili mahalle sakinlerinin yapmış olduğu talebe cevap verdi. Başkan Hürriyet, Gültepe halkının 18 yıldır bakım yapılmasını talep ettiği Namık Kemal Caddesi yolunun düzeltilmesi için ekipleri harekete geçirdi. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de uzun yıllardır bakımsız kalarak deforme olan ve sürekli asfalt yama yapılmasından dolayı konforlu bir ulaşım sağlanamayan Namık Kemal Caddesi’ni yepyeni asfaltla buluşturdu. 
 
YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM
 
Toplu taşıma araçlarının yoğun olarak kullandığı yolda, uzun süredir ilgilenilmemesinden dolayı derin çukurlar oluştu. Bakımsız kaldığı için ulaşımın rahat bir şekilde sağlanamadığı Namık Kemal Caddesi’nin 200 metre uzunluğundaki kısmı, baştan asfaltlandı. 240 ton asfaltın kullanıldığı çalışma ile yol yepyeni bir görünüme kavuşturularak ulaşımda hem konforlu hem de daha güvenli hala getirildi. 
 
YOLLARIMIZ ASFALTLA BULUŞUYOR
 
Asfalt çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gültepeliler Platformu Başkanı Taner Sinan Çakırer, çalışmalarından dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkür ederek, “17-18 yıldır ilgilenilmeyen yollarımızın asfaltı atılıyor. Fatma Başkan, yollarımızın düzeltilmesiyle ilgili verdiği sözleri tutuyor. Sadece bununla kalınmayacak. Mahallemizde park ve gül desenli merdiven ile duvar çalışmaları da yapılıyor. Fatma Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.