banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de sonbahar temizliği seferberliği

Başiskele Belediyesi’nin ilçe genelinde kış mevsimi öncesi başlattığı sonbahar temizliği çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

16 Ekim 2020 15:49
Başiskele’de sonbahar temizliği seferberliği

Cadde ve sokaklar başta olmak üzere, refüjler, kaldırımlar, yollar, parklar ve bahçelerde dökülen yapraklar büyük bir titizlikle temizlenerek Başiskele kış aylarına hazırlanıyor. Sonbahar mevsimi ile birlikte ağaçlardan sararıp düşen yapraklar çevre kirliliği oluşturmaması için periyodik olarak temizleniyor. Temiz ve daha yaşanabilir bir Başiskele için temizlik seferberliği başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri koordineli olarak çalışarak ilçede pırıl pırıl bir temizliğe imza atıyor.   Ekipler son olarak Atakent Mahallesi’nde yaptıkları temiz işler ile önce sokak ve caddeleri süpürdüler ardından bol köpüklü tazyikli suyla yıkadılar. 
 
PARK VE BAHÇELERDE BAKIM VE ONARIMA DEVAM
 
Başiskele Belediyesi park, bahçe ve mesire alanları başta olmak üzere her yeşil alanda yıl boyunca sürdürdüğü ot biçme, yabani ot temizleme, kent mobilyaları bakım ve onarım, aydınlatma ve sulama sistemlerinin bakımı ve mıntıka temizliğini sonbahar aylarında da büyük bir özveriyle devam ettiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki park ve bahçelerin bakımını periyodik olarak tüm hızıyla sürdürürken, temiz ve sağlıklı işlerle halkın huzurunu ve yaşam kalitesini arttırıyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416