BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

O sendikanın başkanı istifa etti

Bem Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen sağlık sebeplerinden dolayı görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

16 Ekim 2020 13:34
O sendikanın başkanı istifa etti

İşte o açıklamanın içeriği: Değerli basın mensupları, Memur Sen ve Bem Bir Sen ailesinin kıymetli üyeleri; 15 yıldır Bem Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı olarak hizmet verdim. Memurlarımızı, üyelerimizi ilgilendiren birçok süreci, ilgili makamlarla görüşerek, üyelerimizin desteği ile beraber yönettik. 
 
Ülkemizi ilgilendiren birçok konuda yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizin, milletimizin menfaatine uygun şekilde tavır takındık, sivil toplum örgütlerimizle ortak hareket ettik. Çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Memur Sen ailesi, üyelerimiz ve memurlarımız olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerimize, idarecilerimize teşekkür ediyorum.
 
Başta sağlık sorunlarımın varlığı, ülkemizde yaşanan Pandemi sürecinin şahsıma olabilecek etkileri gibi sebeplerden dolayı 15.10.2020 tarihi ile Şube başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Başkan olduğum süre zarfında bana olan destek ve teveccühlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bem Bir Sen Kocaeli şubemizde bayrağı devrettiğimiz bu süreçten sonra, üyelerimiz ve kurullarımızla beraber çıtanın daha yukarılara taşınacağına inanıyorum. Bu vesileyle bundan sonraki çalışmalarda da desteğimin eksik olmayacağını dile getirerek, Bem Bir Sen Kocaeli Ailemizin başarılarının ve birliğinin daim olmasını diliyor, teşekkür ediyorum.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393