BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet'ten yerinde inceleme, hızlı çözüm

Halkla birlikte hareket eden Başkan Hürriyet, Topçular’da incelemelerde bulundu. 

17 Ekim 2020 02:21
Başkan Hürriyet'ten yerinde inceleme, hızlı çözüm

Mahalle gezilerine ağırlık vererek çalışmalarını sahadan yöneten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Topçular Mahallesinde incelemelerde bulundu
 
Göreve geldiği günden bu yana saha çalışmalarına önem veren ve sık sık mahalle ziyaretleriyle vatandaşı dinleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bugün Topçular’da mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Topçular Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet, mahalle muhtarı Nazhanım Yazar ile birlikte Topçular’daki talepleri öğrenerek çözümü önerileri ve değerlendirmelerde bulundu. 
 
YERİNDE İNCELEME, HIZLI ÇÖZÜM
 
Belediye başkan yardımcılarının da eşlik ettiği inceleme turunda Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar’ın ilettiği taleplerle ilgili birim müdürlerince tek tek not alındı. Başkan Hürriyet ayrıca Topçular İlkokulu’na da ziyarette bulundu. Burada idarecilerle bir araya gelen Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesinin okullara yönelik düzenlediği “Atık Toplama Yarışması” hakkında bilgiler vererek, geri dönüşümün hem kent hem de ülke ekonomisi ile çevreye olan katkısının önemine dikkat çekti.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.