BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kızlarının ilk doğum gününü kutladılar

Körfez İlçe Mimar Sinan Mahallesi'nde ikamet eden, geniş bir çevresi bulunan Bulut Ailesi'nden Çolakoğlu Firması'nda vazife yapan Feyyaz ile Özge Bulut çiftinin biricik çocukları Öykü, bir yaşına 'merhaba' dedi.  

01 Kasım 2020 10:25
Kızlarının ilk doğum gününü kutladılar

Bulut Ailesi; biricik çocukları  Öykü için, özel bir mekanda güzel bir doğum günü etkinliği düzenlendiler. Düzenlenen doğum günü etkinliği için özel bir pasta hazırlandı. 
 
Küçük Öykü; kendisi için hazırlanan pastanın üzerinde ki mumları; annesi ve babasının yardımı ile söndürürken; bu güzel güne ve ana tanıklık edenler ise ' İyi ki doğdun Öykü' diye alkışlarla tezahüratta bulundular. 
 
Bu güzel günde babaannesi Birten Bulut'ta torununu yalnız bırakmadı. Bulut ailesi; bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan bütün konuklara teşekkür ederek; mutluluklarını dile getirdiler.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.