BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Sezer, ilçe başkanlarıyla birlikte İzmir’deydi

Asrın felaketi olarak nitelendirilen, 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi’ni yaşamış bir ilçenin belediye başkanı olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, deprem dolayısıyla İzmirlilerin yaşadığı acıyı ve mağduriyeti en iyi Gölcüklüler anlar düşüncesiyle beraberinde; AK Parti İlçe Başkanı Sayın Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Sayın Bilal Çakır, CHP İlçe Başkanı Sayın Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın İsmail Aynacı, BBP İlçe Başkanı Sayın Şahin Akpınar, SP İlçe Başkanı Sayın Yaşar Yıldız, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sayın Mustafa Beyazıt ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ile birlikte İzmir'e gitti.  

02 Kasım 2020 11:51
Başkan Sezer, ilçe başkanlarıyla birlikte İzmir’deydi

YARDIM MALZEMELERİ TESLİM EDİLDİ
 
Gölcük’ten uğurlanan gıda, battaniye ve sağlık malzemesi taşıyan tır, sabah saatlerinde İzmir'e ulaşırken, Başkan Sezer ve Gölcük heyeti, İzmir AFAD İl Müdürlüğü deposuna yardım malzemelerini teslim etti.
 
 
UMUTLA BEKLEYEN VATANDAŞLARLA GÖRÜŞÜLDÜ
 
İzmir AFAD İl Koordinasyon Merkezi’nde İzmir Vali Yardımcısı Sayın Erhan Günay ile görüştükten sonra; Bayraklı'ya giderek, depremde yıkılan 2 binada kurtarma çalışmalarına katılan Kocaeli AFAD ekibi ziyaret edildi. Kurtarma çalışmalarında yakınlarından umutla haber bekleyen vatandaşlarla görüşüldü. 
 
GÖLCÜK OLARAK İZMİR’İN YANINDAYIZ
 
Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “17 Ağustos Depremi sonrası, ilk andan itibaren ilçemize büyük destek veren ve yanımızda yer alan İzmir’in, bu defa, yaşanan acıları ve en iyi bilen, deprem mağdurlarını en iyi anlayan Gölcük olarak yanınızdayız. Bu vesileyle; depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393