BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Aygün’den DER-MEK'e ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ziyaret ettiği DER-MEK bünyesindeki usta öğreticiler ve kursiyerler ile bir araya geldi. 

03 Kasım 2020 14:28
Başkan Aygün’den DER-MEK'e ziyaret

21 Branşta 366 Kursiyer Pandemi dolayısıyla eğitimlere ara veren Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları, yeni dönemle birlikte kapılarını kursiyerlere açtı. Derince Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilçe halkına ücretsiz kurs hizmetleri sunduğu Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) bu yıl pandemi süreci dolayısıyla sınırlı sayıda başvuru alındı.

Kusachi, Yenikent, Fatih, Çınarlı, Mersincik ve Sırrıpaşa mahallelerindeki kurs merkezlerinde 21 branşta 366 kursiyerin eğitim gördüğü DER-MEK’te çalışmalar koronavirüs önlemleri
kapsamında hassasiyetle sürdürülüyor. Usta Öğreticiler ve Kursiyerler Sağlık önlemlerinin üst seviyede alınarak uygulandığı DER-MEK’te eğitimler esnasında temizlik, maske ve mesafe kurallarına özen gösterilirken, kursiyerlerin HES kodları da günlük olarak sorgulanıyor. 

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Dumlupınar Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kusachi DER-MEK binasını ziyaret ederek, usta öğreticiler ve kursiyerler ile bir araya geldi. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde eğitim faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Başkan Aygün, “Kurslarımızda sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm kursiyerlerimizi ve usta öğreticilerimizi kutluyorum. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393