BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Yukarı Halıdere'de ve Ulaşlı'da önemli çalışmalar

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Sezer; Yukarı Halıdere'de mezarlık mevkiinde yapına başlanan yağmur suyu V kanal çalışması ile Yukarı Ulaşlı’da köprüden Balaban’a kadar devam edecek olan 2,5 km’lik ‘beton yol’ çalışmasını yerinde inceledi. 

04 Kasım 2020 08:00
Yukarı Halıdere'de ve Ulaşlı'da önemli çalışmalar

YUKARI HALIDERE VE ULAŞI İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR
 
Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ederken, Yukarı Halıdere’de mezarlık mevkiinde yapılan v kanal çalışmasıyla yağmur suyunun tahliyesi sağlanmış olacak ve su baskınları önlenecek. Yukarı Ulaşlı’da da köprüden Balaban’a kadar yaklaşık 2,5 km’lik yolun ‘beton yol’ olarak yapılması çalışmasına başlanmıştı. Çalışma kapsamında yol da; genişletme, temizleme ve stabilize serimi çalışması büyük ölçüde tamamlandı. Yakın zamanda beton atılmasına da başlanacak. 
 
BAŞKAN SEZER, BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ
 
Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Yukarı Halıdere'de yapına başlanan yağmur suyu V kanal çalışması ile Yukarı Ulaşlı’da köprüden Balaban’a kadar devam edecek olan 2,5 km’lik ‘beton yol’ çalışmasını yerinde inceledik. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'a ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393