BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek Derince, Deva’yı ağırladı

Demokrasi ve Atılım Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan yönetimiyle birlikte Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı Ümit Yıldız’ı makamında ziyaret etti. 

17 Kasım 2020 05:27
Gelecek Derince, Deva’yı ağırladı

Üç hafta önce kongre sürecini tamamlayan DEVA Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan, göreve ilk atandığında kendisini ziyarete gelen Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı Ümit Yıldız’a iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Yıldız’a geçtiğimiz günlerde ablasını kaybetmesinden dolayı başsağlığı dileyen başkan Sudan, “Yeni kurulan iki partiyiz. Yaşadığımız sıkıntı ve problemler hemen hemen aynı. Kısaca birbirimizi en iyi yine bizler anlarız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Yıldız da “Ortak paydamız Derince. Etkin ve yapıcı muhalefet için birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Karşılıklı ziyaretlerle oluşan süreç, önümüzdeki süreçte meyvelerini verecektir. Sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.