banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün’den İyilik Harekatı’na destek

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın ‘Rotamız İyilik Yükümüz İnsanlık’ sloganıyla başlattığı kampanyaya destek olan Başkan Aygün, “İnsani yardım noktasında önemli çalışmalara imza atan sivil toplum kuruluşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

02 Aralık 2020 06:56
Başkan Aygün’den İyilik Harekatı’na destek

Toplumsal konulardaki duyarlılığıyla bilinen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdiği faaliyetlere katkı sunmaya önem veriyor. Başkan Aygün bu bağlamda önemli çalışmalara imza atan İHH İnsani Yardım Vakfı Derince Temsilcisi Furkan Güngör ve yönetimini makamında konuk etti.
 
İHH’nın 81 ilden yardım seferberliği kapsamında başlattığı kampanyaya destek olan Başkan Aygün, “Yaşanan bu zor dönemlerde insani yardım noktasında önemli çalışmalara imza atan sivil toplum kuruluşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi. İHH Derince Temsilcisi Furkan Güngör de yardım tırlarının 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde Suriye’ye hareket edeceğini belirterek  ‘Rotamız İyilik Yükümüz İnsanlık diyerek başlattığımız kampanyamıza desteklerini esirgemeyen Derince Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.