banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince Belediyesi’nden yapılandırma çağrısı

Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşların belediyeye olan vergi borçlarını yapılandırabilecekleri ifade edildi.  

04 Aralık 2020 02:42
Derince Belediyesi’nden yapılandırma çağrısı

Yapılandırma kapsamında vatandaşlara 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvurmaları halinde gecikme zammı affı ve 18 aya varan taksitlendirme imkanı sağlanıyor
 
Vergi ve cezalara yapılandırma getiren düzenlemenin Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesi üzerine vatandaşlar belediyeye olan vergi borçlarını da yapılandırarak ödeme fırsatı bulacak. Konuyla ilgili Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanunu’nun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiği belirtilerek, müracaatların alınmaya başlandığını ve başvuruların 31 Aralık’ta sona ereceği vurgulandı.
 
Açıklamada, “Vatandaşlarımız çıkarılan yasa ile birlikte geçmiş dönemlere ait ile emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi ve kanun kapsamında yer alan borçlarla ilgili yapılandırma işlemlerini belediyemize gelerek yapabilecek” denildi. Uygulama kapsamında peşin ödemelerde gecikme zammına  % 90’a varan indirim imkanı sunuluyor. 18 aya kadar taksitlendirme imkanı da sağlayan yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların Derince Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Gelir Birimi’ne müracaat etmeleri gerekiyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.