BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gençlerimiz geleceğimizdir

Başkan Aygün, talep ve önerilerini iletebilecekleri bir whatsapp grubu oluşturan Dumlupınar Mahallesi gençleri Kübra Keskin, Şimay Çelik, Rana Güzeller ve Abdullah Kömürcü'yü konuk etti. 

17 Aralık 2020 22:22
Gençlerimiz geleceğimizdir

Whatsapp Grubu Oluşturdular
 
Projelerinde her zaman çocukları ve gençleri ön plana alan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu düşüncesini bulunduğu her platformda açıkça dile getiriyor. İlçe genelinde gençler için birçok önemli projeyi hayata geçiren Başkan Aygün, sık sık gençlerle buluşarak onların fikirlerini almaya özen gösteriyor. Başkan Aygün, bu bağlamda son olarak talep ve önerilerini iletebilecekleri bir whatsapp grubu oluşturan Dumlupınar Mahallesi gençleri Kübra Keskin, Şimay Çelik, Rana Güzeller ve Abdullah Kömürcü'yü makamında ağırladı. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Gençlerimizi önemsiyor ve onlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
 
Gençler İçin Önemli Projeler 
 
Başkan Aygün, konuşmasında, “2023 hedefimize doğru yürürken en büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürürken ilçemizde çok önemli projelerimizi hayata geçirdik. Dumlupınar Mahallemizde yapımını tamamladığımız Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’mizi Ağustos ayında hizmete açtık. Sporla eğitimi harmanladığımız bu merkezimiz yaz döneminde gençlerimizden çok büyük ilgi gördü.  Yapımı devam eden Fatih Gençlik ve Spor Merkezi ile Fatih Spor Kompleksi projelerimiz de ilçemiz için çok önemli kazanımlar olacak. Allah’ın izniyle ve alacağımız tedbirlerle salgınla mücadele sürecini atlatacak ve bu güzel tesislerimizde yeniden buluşacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.