banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İşyerleri kapalıyken nasıl denetim yapılır?

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin AKP’li Başkanı Ekrem Yüce, gece yarısında kapalı belediye dükkanları denetledi... 

19 Aralık 2020 14:51
İşyerleri kapalıyken nasıl denetim yapılır?

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin AKP’li Başkanı Ekrem Yüce, gece yarısında kapalı belediye dükkanları denetledi. Büyükşehir Belediyesi’nin resmi Twitter hesabından 23.35’ye yapılan paylaşıma esnaf büyük tepki gösterdi.
 
Sosyal medya kullanıcılarından Bahadır Çalışkan, “Mekan kapalı iken nasıl denetleme oluyor hiç anlamadım sayın başkanım. Çark Caddesi esnafı zor durumda” diyerek başkana karşı çıktı.
 
Bir diğer Twitter kullanıcısı Gökhan Tavlı da “Kapalı olan bir yer nasıl denetleniyor, merak ediyorum. Çark Caddesi esnafı sizleri bu zorlu süreçte yanlarında görmek istiyor” ifadelerini kullandı.
 
Ebubekir Erbakan Yaşar isimli kullanıcı ise “Keşke belediye noktalarını gezeceğine esnafı ziyaret etsen” diye yazdı.
 
Aydın Osman Aygün, “Sayın Başkanım biz parasızlıktan kırılıyoruz, siz belediyenin dükkanlarını denetliyorsunuz” diye yazdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416