BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

O caddede İzmitlilerin istemediği küp taşlar kaldırılıyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, küp taşlar nedeniyle İzmitlilerin kullanmakta zorluk yaşadığı Abdurrahman Yüksel Caddesi’ni baştan sona asfaltlayarak daha konforlu bir hale getirdi. 

19 Aralık 2020 20:31
O caddede İzmitlilerin istemediği küp taşlar kaldırılıyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin üst yapı çalışmalarına devam ederken, özellikle kent merkezinin en işlek caddelerinde sokağa çıkma yasağını değerlendirip çalışmalarını hafta sonu da sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda, İzmit Belediyesi Belsa Plaza önünde bulunan Abdurrahman Yüksel Caddesi’nin deforme olan küp taşlarını sökerken caddeyi baştan sona asfaltladı.
 
DAHA KONFORLU ULAŞIM
 
Vatandaşların hem yaya hem de araçlarıyla rahat bir şekilde kullanamadığı küp taş yol asfaltlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu. Çalışmayla ilgili bilgi veren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdür Yardımcısı Burak Güreşen, “Abdurrahman Yüksel Caddesi’nde bulunan küp taşların aşırı deforme olması ve sallanmaları nedeniyle vatandaşlarımız rahatsız oluyordu. Biz de bu durumu dikkate alarak ve sokağa çıkma yasağını da fırsat bilerek İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Abdurrahman Yüksel Caddesi’nin zeminin asfalt olarak düzenliyoruz. Yolun daha konforlu bir şekilde kullanılmasını sağlıyoruz.” dedi. 
 
ACISU DA ASFALTLANACAK
 
Burak Güreşen, “Buradan çıkan küp taşlar ziyan olmuyor. Diğer çalışmalarımızda değerlendirmek üzere depolarımıza alıyoruz. Burada yaklaşık 300 metre yolda 450 ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Rutin asfalt çalışmalarımızın yanında sokağa çıkma yasaklarını da fırsata çevirerek kent merkezindeki yollarımızın kalitesini arttırmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. İzmit Belediyesi ekipleri yine kent merkezinin en işlek caddelerinde Tepecik Mahallesi Acısu Caddesi yolunda da küp taşları kaldırarak asfalt çalışması gerçekleştirecek.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.