banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sağlıkla gel 2021

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet yeni yılın gelmesiyle ilgili olarak yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; 

31 Aralık 2020 08:11
Sağlıkla gel 2021

Yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, İzmitlilerin tüm Kocaeli halkının huzur dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum. 2021 yılının sağlıkla gelmesini temenni ediyorum. 2020 yılı boyunca salgın hastalıkla mücadele ederken ülkemizde yaşanan depremlere hep birlikte üzüldük. Yaşanan tüm bu olumsuz gelişmelerle birlikte İzmit Belediyesi olarak asli görevlerimizi eksiksiz bir şekilde yerine getirdik. Gerçekleştirdiğimiz birçok sosyal sorumluluk projesiyle birlikte pandeminin etkilerini azaltmaya çalıştık. Kardeş Eller projemizle birlikte binlerce ihtiyaç sahibi ailemize ulaştık. “İyilik Gülümsetir” dedik. Biz paylaştık, paylaştıkça İzmit halkının desteğiyle çoğaldı. 
 
Bu süreçte gerek maddi desteklerimizle gerekse diğer desteklerimizle esnafımızın, üreticilerimizin ve tüm İzmitlilerin yanında olduk.  2020 yılı tüm dünya ve ülkemiz için çok zor bir yıl oldu. Bizler 2021 yılında da tüm imkânlarımızla halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. 
 
2021 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu bir yıl olmasını dilerken bu yılda  hep birlikte olalım, mutlu olalım, huzurlu olalım, keyifli olalım ve en önemlisi sağlıklı olalım. Bütün güzel duygularımız sizinle olsun, yeni yılınız kutlu olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.