banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit'te yeni yılın ilk gününde o çalışma başladı

Feridun Özbay Caddesi esnafının mağduriyet yaşaması üzerine anında harekete geçen İzmit Belediyesi yeni yılın ilk gününde doğal taş zemin çalışmalarına başladı. 

01 Ocak 2021 17:20
İzmit'te yeni yılın ilk gününde o çalışma başladı

İzmit Belediyesi Fethiye Caddesi Yeniden Düzenleme Projesi kapsamında zemin çalışmalarına ilk olarak Feridun Özbay Caddesi’nde başladı. Esnafın zeminden dolayı mağduriyet yaşaması üzerine harekete geçen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Fethiye Caddesi’nde altyapı çalışmalarının yapılacağı süreçte Feridun Özbay’da yapımına başlanan doğal taş zemin çalışması ile zamandan tasarruf edecek. 
 
YERİNDE İNCELEDİ
 
Sokağa çıkma yasağında çalışmalara başlayan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, esnafı ve vatandaşı mağdur etmeden titizlikle çalışmalarını gerçekleştirmeye başladı. Alana giderek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hürriyet, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Günün büyük bir kısmını Feridun Özbay Sokakta geçiren Başkan Hürriyet, zemin çalışmasının aşamalı olarak ve esnaf mağdur olmadan en kısa sürede bitirileceğini belirtti. Sokaktan sökülen taşların ziyan olmayacağını belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, gerekli yerlerde kullanılmak üzere taşların depoda saklanacağını belirtti.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393