BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çarşıbaşı Caddesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’ndeki çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

02 Ocak 2021 08:01
Çarşıbaşı Caddesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nden başlayan yol çalışması tüm hızı ile sürüyor. Çalışma tamamlandığında Durhasan, Kozluca, Balören, Sultaniye, Solaklar, Eseler ve Bayraktar gibi bölgedeki köylere güvenli, kolay ve konforlu ulaşımı sağlayacak 4.5 km’lik 3 şeritli yol hayata geçirilecek.
 
TERASMAN VE TRİMER KAZILARI YAPILIYOR
 
Alt yapıda yenilemelerin yapıldığı, trafiğin yoğun ve ağır vasıta araçlarının sürekli hareket halinde olduğu Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nde yolun temelini oluşturan pilent mix temel serimine başlandı. Caddenin 1.aks kısımda asfalt öncesi yol iyileştirme terasman ve trimer kazı çalışmalarına devam ediliyor. 
 
4.5 KİLOMETRE YOL
 
Üç ayrı noktada ekiplerin çalıştığı Çarşıbaşı Caddesi’nde, çalışmaların tamamlanmasıyla civardaki köylere ulaşım daha güvenli ve konforlu bir şekilde sağlanacak.  Üst yapı çalışmalarıyla 4.5 kilometrelik yola 90 bin ton asfalt serimi yapılacak. 4.5 kilometrelik 10,5 metre genişliğinde yol, 2 çıkış bir iniş şeridi olmak üzere 3 şeritli olacak.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.