BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kitaplarınızı şehit adına kurulacak kütüphaneye hediye edin

Yozgat merkezinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı üç farklı şehidimiz adına açılması planlanan kütüphane için, Körfez'de gazetecilik yapan Mustafa Eranıl'da kitap toplama kampanyası başlattı. 

03 Ocak 2021 04:41
Kitaplarınızı şehit adına kurulacak kütüphaneye hediye edin

İlimizden toplanan kitaplar; bu ayın sonunda Yozgat'ta kurulması planlanan kütüphaneler için teslim edilecek. Kütüphaneye kitaplarını bağışlamak isteyen insanların Körfez'de yayın yapan Bizim Gazete bürosuna teslim edebilecekleri bildirildi. Kitap desteğinde bulunmak isteyenler; 05332520975 numaralı telefondan kitap toplama kampanyasına destek olan Mustafa Eranıl ile irtibata geçebilecekleri de bildirildi. Gazeteci Mustafa Eranıl yine Yozgat Akdağmadeni İlçesi'nde kurulan bir kütüphane için bundan üç ay önce 7 bin 500 kitap toplayarak destekte bulunmuştu.
 
KURULMASI PLANLANAN KÜTÜPHANELER: 
 
24 Temmuz 1997 tarihinde Diyarbakır ili Dicle İlçesi Hani Kırsalı'nda şehit olan Şehit Er Salih  Ekinci'nin adı; Yozgat Atatürk İlkokulu'nda kurulacak olan kütüphaneye verilecek. 5 Temmuz 2002 yılında Elazığ'da şehit düşen Cihan Karadavut'un ismi ise Yozgat Fatih Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılacak olan kütüphaneye verilecek.13 Eylül 2001 yılında Edirne Keşan'da şehit düşen Polis Memuru Nuri Tanışman adına açılacak kütüphane ise Yozgat Cumhuriyet Ortaokulu'nda yer alacak,
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.