banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Tahir Büyükakın’ı cesaretinden ötürü tebrik ediyorum

Yıllardır AKP’lilere sert eleştiriler yönelten MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı tebrik etti. 

16 Ocak 2021 11:43
Tahir Büyükakın’ı cesaretinden ötürü tebrik ediyorum

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: Duyarlı ve özgür bir vatandaş ve sivil toplum örgütünün temsilcisi olarak yaklaşık 16 yıldan beri Ak Parti yöneticilerini, Belediye Başkanından Bakanına ve Cumhurbaşkanına kadar yanlışlarını en sert bir şekilde eleştiriyorum.(Vaktiyle en zor zamanlarında da en büyük desteği vermiştim)
 
En son ülkenin kaderini değiştirecek projelerimizi paylaşmaya gelen HDP Kocaeli Milletvekili ve Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen den sonra Tahir Başkana Watsaptan görüntüleri atarak, 1.Cumhurbaşkanı kaybederse işsizlik ve ekonomik sıkıntılardan kaybedecek, 2.Bu projeleri HDP İle hayata geçirmekte bir vebal varsa, her iki konuda da vebalden sorumlu olacağını ifade ettim.
 
Bunun üzerine Tahir Başkan Bir Cumartesi günü beni Belediyeye davet etti, uzun görüştük. İlk başlangıçta soğuk rüzgarlar eserken, birbirimizi anladıktan sonra, özellikle Macit Haldız nedeniyle Ak Parti binasında yaşadığımız sorunların iç yüzünü anlatınca bana hak verdi ve benden ne istiyorsun dedi. Sizden şahsim ve kurumum için hiç bir şey istemiyorum, ülkem ve milletim için iki şey istiyorum, 1.samimiyyet ve ciddiyet, 2. Ülkenin kaderini değiştirecek projelerde iş birliği.
 
Bu konularda varım dedi, Başta Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık olmak üzere Bürokratlarına MARSİAD ile birlikte çalışma talimatı verdi, yaklaşık üç aydan beri çalışıyoruz. Hasan Aydınlık, Bayram Karakuş, Numan Balaban, Temel Fidana teşekkür.
 
Türkiye’de doğal tarım seferberliği projesi hedef 5 milyon istihdam,100 milyar dolar ihracat. Proje kapsamındaki tüm yatırımlara destek sözü verdi, Fakat 50 Dönümlük Tarım arazisinin Kartepe Belediyesine ait olması nedeniyle takıldık, başka arazi çalışmalarımız devam ediyor. Bu proje ve projede işbirliği ülkeye örnek ve model olacak. Bu nedenle Tahir Başkana samimiyet ve cesaretinden dolayı teşekkür ediyor ve kendisini tebrik ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393