BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de yoğun kar mesaisi sürüyor

Kocaeli genelinde yoğun bir şekilde devam eden kar yağışına karşı teyakkuz halinde olan Derince Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 

17 Ocak 2021 09:32
Derince’de yoğun kar mesaisi sürüyor

Ekipler Teyakkuz Halinde
 
Meteoroloji Müdürlüğü’nün yaptığı yoğun kar yağışı uyarıları üzerine hazırlıklarını tamamlayan ve bekleyişe geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için 24 saat aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan ve hafta sonunu beyaz bir örtüyle kaplayan kar yağışına karşı çalışmalarını hızlandıran Derince Belediyesi ekiplerinin gayretleriyle ilçedeki tüm yollarda herhangi bir sıkıntı yaşanmadan ulaşım sağlanıyor.
 
24 Saat Esaslı Çalışıyorlar
 
Yaşanabilecek olumsuzluklarla karşı Derince Belediyesi ekipleri, iş makinaları, kar küreme ve tuzlama araçları ile birlikte çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı süreçte kar mesaisine yoğun bir şekilde devam eden ekipler başta köy yolları ve ana arterler olmak üzere yolları sürekli temizleyerek, açık tutuyor. Derince Belediyesi ekipleri vardiya usulü çalışarak 24 saat boyunca ilçenin her noktasında karla mücadele ve buzlanmaya karşı çalışmalarına devam ediyor
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.